top of page

Kras & Win

Verhaal 30 jaar-2 (3).jpg

Heeft u een kraslot van Sanders Parts ontvangen? Klik hieronder op "Check jouw unieke code". Vul dan uw gegevens en unieke code in en bekijk meteen of je een BBQ-accessoireset hebt gewonnen. De actie loopt van 01/06/2023 tot 30/06/2023. Je kunt je prijs verzilveren t/m 15/07/2023 door een foto van jouw unieke code door te sturen naar info@sandersparts.be of via jouw vertrouwde vertegenwoordiger.

Bekijk de algemene voorwaarden.

30 jaar Sanders Parts

AB_Quisquater_A_SAN_Dennis_De_Smet_03.jpg

In 2023 bestaan wij 30 jaar en dit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Dit was echter niet mogelijk geweest zonder het vertrouwen van onze klanten en onze toeleveranciers. Daarom zetten we elke maand een leverancier in de kijker en voorzien wij jullie met leuke attenties. Deze maand zetten we de leverancier TRW in de kijker.

TRW

bbq-set-chief.jpg

Onze samenwerking met TRW is gericht op stuurdelen en ophanging, waaronder stuurstangen, spoorstangen, stabilisatorstangen en kogelgewrichten. Als betrouwbare partner werken we nauw samen met TRW om hoogwaardige truckcomponenten te leveren die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Door onze expertise te combineren met TRW's toonaangevende technologieën, streven we ernaar om klanten te voorzien van betrouwbare en duurzame stuurdelen. Samen zetten we ons in om de beste oplossingen te leveren tegen een marktconforme prijs.

Jaltest

Jaltest Diagnostics is merk- en systeemonafhankelijk en maakt diagnose mogelijk op onder andere vrachtwagens, trailers, bestelwagens en tractoren. Daarnaast kan het diagnose systeem ook gebruikt worden voor militaire voertuigen. Het Jaltest diagnosesysteem heeft een brede dekking over de verschillende elektronische systemen aanwezig op bedrijfsvoertuigen, dankzij de diagnostische software van Jaltest wordt de diagnose van uw voertuig een eenvoudige en snelle taak. Daarom is Jaltest het multibrand diagnose-instrument voor uw werkplaats.

diagnosis-cv-1
diagnosis-cv-2
diagnosis-agv-1
diagnosis-agv-2
diagnosis-ohw-1
diagnosis-ohw-2
diagnosis-mhe-1
diagnosis-mhe-2
diagnosis-marine-1
diagnosis-marine-2
Sjabloon-diagnose1.png
Meer dan diagnose

U heeft toegang tot een breed scala aan functionaliteiten die u gemakkelijk zal begeleiden tijdens het hele reparatieproces. Jaltest heeft de beste schema's en technische informatie op de markt.

Sjablonen dekking.png
Brede dekking

Met één enkel toestel zult u diagnosetaken kunnen uitvoeren in alle types voertuigen en een groot aantal merken, modellen en systemen.

Sjablonen maatwerk.png
Volledig configureerbaar

Jaltest Diagnostics beschikt over maatwerk. Stel zelf uw behoeften, voertuigtype en gewenste dekking toe en wij tonen u de ideale hardware en software kit die bij u past.

Sjabloon-werkplaats.png
Werkplaatsbeheer

Hiermee heeft u een overzichtelijke administratie. Bovendien kunt u werkorders, reparatietijden, klantgegevens en voertuiggegevens op een eenvoudige manier beheren.

Sjabloon-innovatie.png
Constante innovatie

De software omvat drie updates per jaar waarbij nieuwe merken, modellen en te diagnosticeren systemen worden toegevoegd zodat uw werkplaats steeds up-to-date blijft.

Sjabloon-sales.png
Aftersales

Heeft u vragen tijdens het reparatieproces? Wij bieden gespecialiseerde technische ondersteuning en klantenservice aan, zodat u meteen aan de slag kunt.

Meer informatie nodig?
Contacteer ons!

Reserve onderdelen, assistentie en kennis is waar wij voor staan.

Neem contact met ons op per telefoon, e-mail of via onze social media kanalen.

bottom of page